شرکت دی
چهارشنبه : 1404/05/01

فروش املاک و مستغلات ( نوبت اول )

0روز
0ساعت
0دقیقه
0ثانیه

آیا مایل به دریافت اطلاعیه آگهی های مشابه به صورت ایمیل و یا پیامک هستید ؟

دریافت اشتراک

تـوضیــحات :

مزایده ، شرکت دی در نظر دارد به استناد مجوز شماره 513 مورخ 07/04/1404 کمیسیون فروش املاک و مستغلات بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، املاک شرح جدول ذیل را از طریق مزایده عمومی به فروش برساند.
-متقاضیان می¬توانند از تاریخ درج آگهی نسبت به دریافت شرایط شرکت در مزایده و فرم پیشنهاد قیمت را تا پایان وقت اداری روز شنبه مورخ 11/05/1404 از طریق مراجعه به دفتر مرکزی به آدرس: تهران، شهرک قدس، میدان صنعت، بلوار خوردین بعد از تقاطع هرمزان، مجتمع آتی سنتر، شرکت دی اقدام نمایند. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس 52156000 داخلی 123 خانم فتح‌پور تماس حاصل نمایند.
2- تاریخ تحویل پاکات تا پایان وقت اداری روز یکشنبه مورخ 12/05/1404 و تاریخ بازدید نیز از تاریخ درج آگهی تا روز شنبه مورخ 11/05/1404 با هماهنگی دفتر مرکزی (آقای یحیائیان 09123060774) امکان‌پذیر می باشد.
3-سپرده شرکت در مزایده 5 درصد مبلغ قیمت پایه فروش به صورت چک بانکی رمزدار و یا ضمانتنامه بانکی با اعتبار حداقل 3 ماهه، مطالبات تائید شده پیمانکاران و یا واریز به شماره شبا 040180000000279007240701IR بانک تجارت شعبه شهرک قدس کد 1040 در وجه شرکت دی با شناسه ملی 10861092038 می‌‎باشد.
4- شرایط نحوه پرداخت ثمن معامله بصورت 50 درصد نقد و 40 درصد اقساط 12 ماهه (طی یکسال) و یک فقره چک معادل 5 درصد مبلغ مبایعه نامه هنگام تحویل ملک و یک فقره چک معادل 5 درصد مبلغ مبایعه نامه هنگام انتقال سند مالکیت می باشد.
5-زمان برگزاری مزایده، محل بازگشایی پاکتها و قرائت پیشنهادها روز دوشنبه ساعت 9 صبح مورخ 13/05/1404 در محل دفتر مرکزی شرکت دی می‌باشد.
6- مهلت زمان تنظیم مبایعه‌نامه تا 10 روز پس از اعلام برنده مزایده می باشد و برنده مزایده موظف است ظرف این مدت نسبت به پرداخت ثمن معامله طبق شرایط پرداخت برای ملک مزبور اقدام نماید، در غیر این صورت سپرده وی به نفع شرکت ضبط و از تنظیم مبایعه نامه خودداری می‌گردد و با نفر دوم مزایده، قرارداد منعقد می‌گردد و در صورت امتناع نفر دوم (حداکثر ظرف 5 روز) سپرده وی نیز ضبط و مزایده تجدید می‌گردد. از برنده مزایده نیم درصد از کل مبلغ مبایعه نامه تنظیمی بابت هزینه‌های شرکت در مزایده اخذ می‌گردد.
7- حضور پیشنهاد دهندگان مزایده در زمان بازگشایی پاکتها در شرکت امکان‌پذیر می باشد.
8- کلیه هزینه‌های احتمالی درخصوص املاک مشروح فوق از جمله مالیات نقل و انتقال، عوارض شهرداری شامل عوارض نوسازی، حق‌الثبت و حق التحریر دفترخانه و همچنین پرداخت کل مبلغ کارمزد نقل و انتقال از نوع انتقال وکالت نامه یا انتقال از طریق الحاقیه به هر میزان که باشد و سایر مواردی که در شرایط شرکت در مزایده دیده نشده، همگی به عهده خریدار می باشد.
9- شرایط انتقال سند و تنظیم الحاقیه ملک توسط شرکت دی پس از تسویه حساب نهائی و پرداخت عوارض و حقوق قانونی و ثبتی در یکی از دفترخانه های اسناد رسمی معرفی شده توسط شرکت دی حداکثر ظرف مدت 6 ماه صورت می پذیرد.
10-شرکت دی در رد یا قبول پیشنهادات، تمدید و یا تجدید مزایده مختار است.

آدرس : تهران، شهرک قدس، میدان صنعت، بلوار خوردین بعد از تقاطع هرمزان، مجتمع آتی سنتر، شرکت دی

آخرین مهلت شرکت : 1404/05/08 12:00:00

ارسال برای دیگران :

پیوست ها :

برای مشاهده پیوست ها ( تصویر آگهی، اسناد و ... ) وارد اشتراک خود شوید.