تـوضیــحات :
مناقصه ، شرکت پتروشیمی جم در نظر دارد عملیات بازسازی و افزایش ظرفیت واحد بوتادین (BD) به ظرفیت ۱۳۰۰۱۱۵ هزار تن در سال خود را با شرایط و مشخصات کلی زیر از طریق برگزاری مناقصه به پیمانکار واجد شرایط واگذار نماید.
مشخصات مناقصه
خلاصه شرح کار:
اجرای عملیات در قالب قرارداد EPC
بازسازی کلیه تجهیزات آسیب دیده از جنگ تحمیلی آمریکایی - صهیونی
افزایش ظرفیت واحد بوتادین از ۱۱۵ هزارتن به ۱۳۰ هزار تن در سال
مدت زمان انجام کلیه مراحل پروژه ۱۸ ماه
مبلغ تضمین شرکت در مناقصه
به مناقصه گران حائز شرایط در مرحله دوم و از طریق دعوت نامه شرکت در مناقصه اعلام خواهد شد.
شرایط متقاضی
دارا بودن رتبه یک پیمانکاری صنعت در رسته نفت و گاز و پتروشیمی
توان مالی مدارک مثبته شخصیت حقوقی و کد اقتصادی معتبر
شرکت های پیمانکار می بایست دسترسی کامل به لایسنسور و یا Technology Provider داشته باشند و جهت جلسات فنی و صحه گذاری امکان تشکیل جلسات فنی حضوری در دفترفتی لایسنسور و یا Technology Provider وجود داشته باشد.
شرکت ها می بایست پس از Site Survey بررسی های لازم در خصوص استفاده حداکثری ازتجهیزات سالم باقیمانده را انجام داده و گزارش کاملی به کارفرما ارائه دهد. لازم به ذکر است این واحد قبلا با ظرفیت ۱۰۹ طراحی (۱۳۵ هزار تن کار کرده است.
پیمانکار می بایست توانایی ESD/DCS Migration را داشته باشد.
اجرای حداقل دو پروژه مشابه از قبیل احداث طرح های بوتادین الفین و آروماتیک با توجه به فرآیند واحد شرکتهایی که رزومه الویت بونادين الفين و اروماتیک دارند در این روند شرکت نمایند.
تامین دانش فنی و به روز رسانی دانش فنی واحد بوتادین دارای مشارکت نامه با یکی از شرکت دارای لایسنس طرح BD
نحوه شرکت در مناقصه
کلیه شرکت های واجد شرایط که دارای صلاحیت لازم بوده و آمادگی انجام کارهای مذکور را دارند.
می بایست از تاریخ درج آگهی ۱۴۰۵/۰۲/۱۹ و ۱۴۰۵/۰۲/۲۱ نسبت به ارسال نامه اعلام آمادگی خود از طریق ایمیل tender@ipcomplex.com اقدام و سپس مدارک و مستندات درخواست شده را صرفا در داخل لوح فشرده (CD) تا تاریخ ۱۴۰۵/۰۳/۰۹ تحویل دبیرخانه مرکزی شرکت پتروشیمی جم واقع در دفتر تهران نموده و رسید دریافت نمایند.
قابل الکترونیکی اسکن اسناد شرکتی از قبیل اساسنامه آگهی تأسیس آخرین آگهی تعیین صاحبا امضا شرکت آخرین
آگهی تغییرات کاربرگ که اقتصادی تأیید به شناسه ملی و مجوز فعالیت از مراجع ذیصلاح
اسکن مدارک مربوط به ارزیابی کیلی مهر و امضا شده توسط صاحبان امضا مجاز شرکت این مدارک عبارتند از: رزومه شرکت سوابق کاری مرتبط در حجم کاری مورد تقاضا رضایتنامه های کتبی و حسن سوابق گواهی نامه
صلاحیت پیمانکاری مدارک دال بر توانایی مالی و اعتباری مدارک صلاحیت HSE پیمانکاران (بر اساس معیارهای ارزیابی شرکت کنندگان در مناقصه از دیدگاه HSE)
اسکن مدارک مورد نیاز برای ارزیابی کیفی از دیدگاه HSE
لازم به یادآوری است که ارائه گواهی نامه تایید صلاحیت ایمنی الزامی می باشد.
توضیح در صورت هرگونه نقص در ارائه مستندات و با عدم تکمیل موارد فوق ارزیابی کیفی و تشخیص صلاحیت متقاضی قابل بررسی نمی باشد.
ارائه شماره تلفن و نشانی پست الکترونیک متقاضی شرکت در مناقصه برای تداوم اطلاع رسانی ها الزامی است.
سایر جزئیات و اطلاعات متعاقباً به شرکت های تایید شده اطلاع رسانی می گردد.
بدیهی است ارائه استاد و مدارک مذکور هیچ گونه حقی را برای متقاضیان ایجاد نخواهد کرد و شرکت پتروشیمی جم پس از بررسی اسناد و مدارک در چارچوب ضوابط و مقررات داخلی خود از شرکت های واجد شرایط جهت شرکت در مناقصه دعوت به عمل خواهد آورد.
ادرس مناقصه گزار دفتر مرکزی جهت تحویل پیشنهادات
تهران خیابان شهید عباسپور خیابان نظامی گنجوی شماره ۲۷ دبیرخانه مرکزی شرکت پتروشیمی جم (طبقه همکف)
تلفن تماس: ۰۲۱۸۸۶۵۴۵۴۵ داخلی ۴۳۴ - شماره فکس : ۰۲۱۸۸۶۵۶۴۸۹
آدرس : تهران خیابان شهید عباسپور خیابان نظامی گنجوی شماره ۲۷ دبیرخانه مرکزی شرکت پتروشیمی جم طبقه همکف
آخرین مهلت شرکت : 1405/02/21 12:00:00
پیوست ها :