شرکت پتروشیمی ایلام
چهارشنبه : 1402/06/08

خرید PARTS FOR SIEMENS PROGRAMMABLE LOGIC CONTROLLER ( نوبت دوم )

0روز
0ساعت
0دقیقه
0ثانیه

آیا مایل به دریافت اطلاعیه آگهی های مشابه به صورت ایمیل و یا پیامک هستید ؟

دریافت اشتراک

تـوضیــحات :

مناقصه ، شرکت پتروشیمی ایلام به استناد مجوز صادره از کمیسیون معاملات در نظر دارد PARTS FOR SIEMENS PROGRAMMABLE LOGIC CONTROLLER را مطابق مشخصات درج شده در اسناد مناقصه از طریق مناقصه عمومی دو مرحله ای خریداری نمایند.
لذا بدینوسیله از شرکت های واجد شرایط دعوت می گردد در صورت تمایل به شرکت در این مناقصه به سامانه الکترونیکی معاملات شرکت پتروشیمی ایلام به نشانی samim.ilampetro.com مراجعه و نسبت به ثبت نام و دریافت اسناد مناقصه اقدام و پیشنهادات خود رادر سامانه مذکور بارگذاری نمایند. مناقصه گران می بایست اسناد ارزیابی کیفی را همزمان با اسناد مناقصه بارگذاری نمایند.
کلیه مراحل برگزاری مناقصه از طریق درگاه سامانه الکترونیکی معاملات شرکت پتروشیمی ایلام انجام خواهد شد و صرفاً اصل ضمانتنامه شرکت در مناقصه به صورت فیزیکی دریافت می گردد.
مناقصه گر لازم است توانایی تودیع ضمانتنامه شرکت در مناقصه به میزان 10 میلیارد ریال را داشته باشد.
سایر اطلاعات و جزییات مربوطه در اسناد مناقصه آمده است. درصورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر، مناقصه گران می توانند با شماره تلفن 08432723948 یا08438390000 داخلی 3003 تماس حاصل فرمایند.
پورتال اطلاع رسانی و برگزاری الکترونیکی معاملات: samim.ilampetro.com
تلفن: 08432723948 فکس: 08432723948 کدپستی: 6936159700

آدرس : ایلام، چوار، نرسیده به روستای آبزا، مجتمع پتروشیمی ایلام

آخرین مهلت شرکت : 1402/06/18 12:30:00

ارسال برای دیگران :

پیوست ها :

برای مشاهده پیوست ها ( تصویر آگهی، اسناد و ... ) وارد اشتراک خود شوید.
صفحه اختصـاصـی شرکت شــما

برای ایجاد صفحه اختصاصی شرکت خود و معرفی به بازدید کنندگان و جویندگان خدمات، نام شرکت خود را وارد نمائید :

logo-samandehi

تمـامی حقوق برای مزایده مناقصه محفوظ بوده و استفاده از اطلاعات موجود بدون اجازه کتبی پیگرد قانونی دارد.