تـوضیــحات :
آگهی جذب ، دعوت به همکاری از تأمین کنندگان تولید کنندگان و شرکای راهبردی در راستای توسعه فعالیت های بازرگانی و تقویت زنجیره تأمین
شرکت سرمایه گذاری و توسعه صنایع لاستیک (سهامی عام) با نام تجاری نخ تایر صبا زنجان به عنوان مجموعه ای فعال و روبه رشد در عرصه صنعت و تجارت از کلیه تولید کنندگان وارد کنندگان تأمین کنندگان و مجموعه های معتبر داخلی و بین المللی جهت آغاز همکاری های بلند مدت و حرفه ای دعوت به عمل می آورد.
این شرکت در راستای تأمین پایدار مواد اولیه و اقلام تخصصی مورد نیاز خود آماده همکاری مستقیم با شرکای توانمند خوش نام و دارای ظرفیت تأمین در سطح بین المللی می باشد.
لازم به ذکر است بیش از ۹۸ مواد اولیه مصرفی این مجموعه از منابع وارداتی و بین المللی تأمین می گردد و حجم خرید سالانه شرکت بالغ بر ۱۵,۰۰۰ تن می باشد.
عمده مواد اولیه مورد نیاز :
انواع Yarn
انواع Yarn6.6
انواع نخ پلی استر
مفتول استیل کورد
چیپس ۶ و ۶۶
لا تكس
رزولسینول
سیلیکون
ایزی دیپ
شرایط و مزایای همکاری
عقد قرارداد رسمی و بلند مدت
همکاری مستقیم و بدون واسطه
تسویه حساب منظم و حرفه ای
ظرفیت بالای خرید و سفارش مستمر
اولویت همکاری با تولید کنندگان و تأمین کنندگان اصلی
توسعه مشارکت تجاری پایدار در سطح داخلی و بین المللی
از شرکت ها و مجموعه های واجد شرایط دعوت می شود مشخصات رزومه کاتالوگ و اطلاعات محصولات خود را از طریق راه های ارتباطی زیر ارسال نمایند.
تلفن: ۳۲۴۶۴۴۰۴-۰۲۴
ایمیل: importridco.com
آدرس : کیلومتر ۱۵ اتوبان زنجان تهران
وب سایت : www.riidco.com
آدرس : زنجان کیلومتر ۱۵ اتوبان زنجان تهران
آخرین مهلت شرکت : 1405/03/05 12:00:00
پیوست ها :